سینما روز
 
   
نظر سنجی
کدامیک از سریال های ماه مبارک رمضان را بیشتر می پسندید؟
 
گزارش های تصویری
عکس های اختصاصی سینما روز از نمایش مسعود موسوی...عکس های اختصاصی سینما روز از نمایش مسعود موسوی...
کنسرت گروه آریان برگزارشد / عکسهای دریا صابونیها...کنسرت گروه آریان برگزارشد / عکسهای دریا صابونیها...
گزارش تصویری سینماروز از نمایشگزارش تصویری سینماروز از نمایش" منهای دو "...
عکسهای فرانک هاشمی از مراسم تشیع زنده یاد عکسهای فرانک هاشمی از مراسم تشیع زنده یاد "محمدنوری"...
عکسهای اختصاصی دریا صابونیها از نمایش عکسهای اختصاصی دریا صابونیها از نمایش "کالیگولا"...
گزارش تصویری ازمراسم رونمایی ازتیزرگزارش تصویری ازمراسم رونمایی ازتیزر"برخورد خیلی نزدیک"...
گزارش تصویری اختصاصی از نشست گزارش تصویری اختصاصی از نشست "امنیت شغلی" در خانه سینما...
گزارش تصویری اختصاصی ازمراسم بزرگداشت خسرو شکیبایی ...گزارش تصویری اختصاصی ازمراسم بزرگداشت خسرو شکیبایی ...
عکسهای اختصاصی از کنسرت رضا یزدانی...عکسهای اختصاصی از کنسرت رضا یزدانی...
عکسهای اختصاصی از کنسرت رضا یزدانی...عکسهای اختصاصی از کنسرت رضا یزدانی...
تیتر یک های هفته
پربازدیدترین ها
تبلیغات

 

 

 


 

 
 
بانک نیاز مندی های فرهنگی

 

بانک سینما های تهران   ( جدید )

بانک سالن های نمایش  ( جدید )

 

 

 

Free PageRank Checker 

 
 
http://cinemarooz.com/images/banners/news.jpg
ناگفته‌هايی درباره‌ي مرگ «پیمان ابدی» چاپ ارسال به دوست
18 ارديبهشت 1388 ساعت 08:59

Image
 

سینما روز _ در پي درگذشت پيمان ابدي هنگام اجراي يكي از صحنه‌هاي اكشن تله‌فيلم «چشم‌هاي نامحسوس»، دستيار كارگردان و برنامه‌ريز اين تله‌فيلم (مسعود حقي) گفت: پيمان ابدي هميشه طراحي صحنه‌هاي اكشن فيلم‌هايش را خودش انجام مي‌داد و در اين تله فيلم نيز هر امكاني كه مي‌خواست، تقديمش مي‌كرديم.

مسعود حقي و بهمن دان(بازيگر) كه ابدي به جاي بدل او در فيلم «چشم‌هتي نامحسوس» نقش آفريني كرده است درباره‌ي حادثه‌ي كه منجر به درگذشت پيمان ابدي شد سخن گفتند.

حقي درباره‌ي امكانات بدلكاري كه از طرف گروه فيلمسازي «چشم‌هاي نامحسوس» در اختيار گروه بدلكاري و پيمان ابدي قرار گرفته بود، افزود: اگر شادروان ابدي احتمال مي‌داد كه انجام عملي يك درصد ايمني ندارد، خودش اين كار را انجام نمي‌داد. در صحنه‌ي انفجار اتوبوس هم به او گفتيم كه سقوط اتوبوسي آتش گرفته به دره تا به حال در ايران اجرا نشده است اما زنده ياد ابدي گفت مي‌خواهم بدعت گذار در ايران باشم.

او با اشاره به صحنه‌ي مربوط به حادثه گفت: قرار بود او كوكتلمولوتوفي را روشن كند و داخل اتوبوس بيندازد و سپس از آن بيرون بپرد. بار اول فندك عمل نكرد و تا شادروان ابدي خم شد تا كوكتلمولوتوف را بردارد و روشن كند، اتوبوس به انتهاي مسير رسيده بود. او دير خود را از اتوبوس پرت كرد، قرار بود اين وسيله نقليه در دره پايين بيفتد، اما روي سينه پيمان توقف كرد و مواد منفجره عمل كردند. او تكه تكه شد .ما نمي‌توانستيم برايش كاري انجام دهيم و نمي‌دانستيم بايد چه كار كنيم.

حقي با اشاره به عملكرد ابدي در «چشم‌هاي نامحسوس» اظهار كرد: او در پنج - شش روز آخر، صحنه‌هاي بسيار خطرناكي را اجرا و با سربلندي از عهده‌ي آنها برآمد. من در پروژه‌هاي پيشين هم در خدمت او بودم. او بارها و بارها ماشين ته دره انداخته بود اما اين بار اجل مهلتش نداد. پيمانه‌ي پيمان ابدي ديروز پر شده بود نمي‌توان گفت اين اتفاق بر اثر سهل‌انگاري رخ داد چون او فرد بسيار دقيقي بود.

او تاكيد كرد: شادروان ابدي كاري نمي‌كرد كه خداي ناكرده برايش خطري كند. او همه‌ي جوانب را در نظر مي‌گرفت و بسيار رياضي‌وار به قضايا نگاه مي‌كرد سپس مي‌گفت كه فلان كار امكان پذير است يا نه. اگر نظرش منفي بود، هيچ كس بر تحقق عملي پافشاري نمي‌كرد. در صحنه‌ي مربوط به سقوط اتوبوس در دره گفت كه انجام اين عمل صددرصد بدون خطر امكان پذير است.

حقي در پايان اظهار كرد: تشك نجاتي كه در همه‌ي صحنه‌ها همراه او بود كمي «سر» بود علاوه بر آ‌ن تمركزش را به علت روشن نشدن كوكتلمولوتوف از دست داد. به نظر مي‌آيد همين مسايل باعث ايجاد حادثه شد. كاش پيمان كوكتلمولوتوف را داخل اتوبوس پرت نمي‌كرد و خودش را نجات مي‌داد، ولي متاسفانه اتفاقي كه نبايد مي‌افتاد، رخ داد.

بر اساس اين گزارش، بهمن دان - بازيگر تله فيلم «چشمهاي نامحسوس» كه شادروان ابدي بدل او بود با اشاره به صحنه‌ي حادثه گفت: اين اتفاق در آخرين سكانس رخ داد همه‌ي امكانات مهيا شده بود اما متاسفانه در لحظه آخر حادثه به وجود آمد. مرحوم ابدي نتوانست خود را از زمين جدا كند و اتوبوس روي او رفت و مواد منفجره در سه مرحله عمل كرد.

او ضمن بزرگ توصيف كردن شخصيت و كار مرحوم ابدي، درباره‌ي حضور او در تله فيلم «چشم‌هاي نامحسوس» اظهار كرد: روز جمعه هفته گذشته در اتوبان ساوه كارمي‌كرديم. از شنبه هفته جاري در پنج كيلومتري جاده امامزاده داوود (ع) مشغول فعاليت شديم و روز گذشته قرار بود آخرين سكانس را تصويربرداري كنيم كه بسيار تلخ تمام شد.

 

ایسنا

نظرات
افزودنجستجو
متین   | | 2009-05-13 03:34:16
خیلی ناراحت شدم.کاش هیچ وقت ریسکی که ذاتا در این حرفه به صورت دایمی و همیشگی وجود داره فراموش نمی کرد
خدا وند متعال رحمتش کند
narges   | | 2009-05-09 01:09:29
heif bof
khoda rahmatesh kone
ساقی     | | 2009-05-23 12:03:14
گاهی برای بودن باید رفت.......
پیمان پرواز کرد تا یادش در ذهن همه ی ما ابدی بشود....او اینگونه یک اسطوره شد.
جایش در بهشت برین و روحش قرین رحمت الهی باد.
سارا - سارا     | | 2009-09-13 03:48:46
گرچه در ظاهر رفتی ، اما یادت همیشه ماندنی است
امیداست که خداوند بهشت را برایش ارزانی دارد.
نوشتن نظر
نام:
آدرس سايت:
عنوان:

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

 
< بعد   قبل >
 
   

 

 
 
   

کلییه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه رسانه ای سینما روز و گروه سایت های آ سمان هنر می باشد

| گروه سایت های آسمان هنر : سینماروز: اخبار موسیقی ایران: میزبان وب

Copyright © 2008 - 2010 Cinemarooz. All rights reserved. Powered and Designed by MEHRVARZAN co